Catering
hovedretter
Allergener: 1, 9
Allergener: 1, 9, 11
Allergener: 1, 9
Allergener: 1, 9
Allergener: 11
Allergener: 1, 9
Allergener: 1, 9
Allergener: 1, 8, 11
Allergener: 1, 7, 8, 11
Allergener: 9
Allergener: 1, 7, 8, 11
Allergener: 6, 8
Allergener: 1, 9
Allergener: 1, 9, 14
Allergener: 1, 5, 6, 8, 9
snitter
Allergener: 1, 4, 8
Allergener: 1, 4, 8
Allergener: 4, 5, 8
Allergener: 1, 4, 5, 8
Allergener: 1, 5, 8
Allergener: 1, 5
Allergener: 1, 4, 6, 8
desserter
Allergener: 3, 8
Allergener: 8
Allergener: 8
Allergener: 8
Allergener: 8
Allergener: 1, 5, 8, 11
Allergener: 8
Allergener: 3, 5, 8, 11
Allergener: 8
kaker
Allergener: 1, 5
Allergener: 1, 5
Allergener: 1, 5
Allergener: 1, 5
Allergener: 1, 5
Allergener: 1, 5
Allergener: 1, 5
Allergener: 1, 5
Allergener: 1, 5
Allergener: 1, 5
Havets Bord De Luxe
- Røkt Laks med eggerøre
- Varmrøkt ørret med salat og rømme
- Skalldyraspic
- Hvitløksmarinerte Reker
- Avkokt laks à la Sveins med dillstuede poteter
- Blåskjell dampet i hvitvin og hvitløk
- Diverse silde tomat-, rømme- og tyttebærsild
- Krabbeskjell
- Røkt makrell
- Kreps i dill
- Reker med majones.
- Brød med smør.
- Dessert
390 - pr. kuvert
Minimum 25 pers.
Vanlig Koldtbord
- Røkt laks med eggerøre.
- Svinestek med svisker og surkål.
- Røkt bogskinke med italiensk salat, ananas og waldorfsalat.
- Roastbiff med stekt løk, remulade og asparges.
- Kylling med potetsalat.
- Brød med smør.
- Dessert
280 - pr. kuvert
Minimum 10 pers.
Koldtbord De Luxe m/Spekefat
- Røkt laks med eggerøre
- Svinestek med svisker og surkål
- Roastbiff med stekt løk, asparges og waldorfsalat
- Gravet laks med sennepssaus
- Kalkunbryst med waldorfsalat
- Helkokt ørret med rømme
- Skalldyraspic med salat
- Brød med smør
- Hvitløksmarinert kyllinglår med potetsalat
- Røkt skinke med salat og ananas
- Assortert spekemat med eggerøre
- Brød med smør og kringler
- Dessert
350 - pr. kuvert
Minimum 20 pers.
Koldtbord De Luxe
- Røkelaks med eggerøre
- Gravet laks med sennepssaus
- Kalkunbryst med waldorfsalat
- Svinestek med svisker og surkål
- Røkt skinke med italiensk salat og ananas
- Roastbiff med stekt løk og asparges
- Helkokt ørret med rømme
- Skalldyraspic med salat
- Assortert sild Tomat- og rømmesild
- Brød med smør
- Dessert
330 - pr. kuvert
Minimum 20 pers.
Allergener
1 - Gluten
2 - Sesamfrø
3 - Nøtter
4 - Skalldyr
5 - Egg
6 - Fisk
7 - Sennep
8 - Melk
9 - Selleri
10 - Peanøtter
11 - Soya
12 - Bløtdyr
13 - Lupin
14 - Sulfitter