Havets bord de Luxe |
---|
|
Røkt laks med eggerøre. |
♢♢ |
Varmrøkt ørret med salat og rømme. |
♢♢ |
Skalldyraspic |
♢♢ |
Reker Hvitløksmarinert. |
♢♢ |
Avkokt laks à la Sveins med dillstuede poteter. |
♢♢ |
Blåskjell dampet i hvitvin og hvitløk. |
♢♢ |
Diverse sild tomat-, rømme- og tyttebærsild. |
♢♢ |
Krabbeskjell |
♢♢ |
Røkt makrell |
♢♢ |
Kreps i dill. |
♢♢ |
Reker med majones. |
♢♢ |
brød med smør. |
♢♢ |
Dessert |
♢♢ |
minimum 25 personer. 360pr. kuvert |
Vanlig Koldtbord |
---|
|
Røkt laks med eggerøre. |
♢♢ |
Svinestek med svisker og surkål. |
♢♢ |
Røkt bogskinke med italiensk salat, ananas og waldorfsalat. |
♢♢ |
Roastbiff med stekt løk, remulade og asparges. |
♢♢ |
Kylling med potetsalat. |
♢♢ |
brød med smør. |
♢♢ |
Dessert |
♢♢ |
minimum 10 personer. 250kr pr. kuvert |
Koldtbord de Luxe m/spekefat |
---|
|
Røkt laks med eggerøre. |
♢♢ |
Svinestek med svisker og surkål. |
♢♢ |
Roastbiff med stekt løk, asparges og waldorfsalat. |
♢♢ |
Gravet laks med sennepssaus. |
♢♢ |
Kalkunbryst med waldorfsalat. |
♢♢ |
Helkokt ørret med rømme. |
♢♢ |
Skalldyraspic med salat. |
♢♢ |
brød med smør |
♢♢ |
Hvitløksmarinert kyllinglår med potetsalat. |
♢♢ |
Røkt skinke med salat og ananas. |
♢♢ |
Assortert spekemat med eggerøre. |
♢♢ |
Brød med smør og kringler. |
♢♢ |
Dessert |
♢♢ |
minimum 20 personer. 315kr pr. kuvert |
Koldtbord de Luxe |
---|
|
Røkelaks med eggerøre. |
♢♢ |
Gravet laks med sennepssaus. |
♢♢ |
Kalkunbryst med waldorfsalat. |
♢♢ |
Svinestek med svisker og surkål. |
♢♢ |
Røkt skinke med italiensk salat og ananas. |
♢♢ |
Roastbiff med stekt løk og asparges. |
♢♢ |
Helkokt ørret med rømme. |
♢♢ |
Skalldyraspic med salat. |
♢♢ |
Assortert sild Tomat- og rømmesild. |
♢♢ |
Brød med smør. |
♢♢ |
Dessert |
♢♢ |
minimum 20 personer. 290kr pr. kuvert |