Catering

Havets bord de Luxe
Allergener
Røkt laks med eggerøre.
♢♢
Varmrøkt ørret med salat og rømme.
♢♢
Skalldyraspic  
♢♢
Reker Hvitløksmarinert.
♢♢
Avkokt laks à la Sveins med dillstuede poteter.
♢♢
Blåskjell dampet i hvitvin og hvitløk.
♢♢
Diverse sild tomat-, rømme- og tyttebærsild.
♢♢
Krabbeskjell  
♢♢
Røkt makrell  
♢♢
Kreps i dill.
♢♢
Reker med majones.
♢♢
brød med smør.
♢♢
Dessert  
♢♢

minimum 25 personer. 360pr. kuvert
Vanlig Koldtbord
Allergener
Røkt laks med eggerøre.
♢♢
Svinestek med svisker og surkål.
♢♢
Røkt bogskinke med italiensk salat, ananas og waldorfsalat.
♢♢
Roastbiff med stekt løk, remulade og asparges.
♢♢
Kylling med potetsalat.
♢♢
brød med smør.
♢♢
Dessert  
♢♢

minimum 10 personer. 250kr pr. kuvert
Koldtbord de Luxe m/spekefat
Allergener
Røkt laks med eggerøre.
♢♢
Svinestek med svisker og surkål.
♢♢
Roastbiff med stekt løk, asparges og waldorfsalat.
♢♢
Gravet laks med sennepssaus.
♢♢
Kalkunbryst med waldorfsalat.
♢♢
Helkokt ørret med rømme.
♢♢
Skalldyraspic med salat.
♢♢
brød med smør
♢♢
Hvitløksmarinert kyllinglår med potetsalat.
♢♢
Røkt skinke med salat og ananas.
♢♢
Assortert spekemat med eggerøre.
♢♢
Brød med smør og kringler.
♢♢
Dessert  
♢♢

minimum 20 personer. 315kr pr. kuvert
Koldtbord de Luxe
Allergener
Røkelaks med eggerøre.
♢♢
Gravet laks med sennepssaus.
♢♢
Kalkunbryst med waldorfsalat.
♢♢
Svinestek med svisker og surkål.
♢♢
Røkt skinke med italiensk salat og ananas.
♢♢
Roastbiff med stekt løk og asparges.
♢♢
Helkokt ørret med rømme.
♢♢
Skalldyraspic med salat.
♢♢
Assortert sild Tomat- og rømmesild.
♢♢
Brød med smør.
♢♢
Dessert  
♢♢

minimum 20 personer. 290kr pr. kuvert